Werken bij GorillaIT.

Wil jij werken in een enthousiast, dynamisch en professioneel team in een organisatie die constant in ontwikkeling is? Kom ons dan versterken en help mee ons succes in de IT uit te breiden.

Stage / afstuderen? Wij zijn de plek!

GorillaIT heeft al veel studenten bijgestaan tijdens hun studie, of het nu gaat over stage of afstudeerplekken.

Stagiare/Afstudeerder Business Analist

  • Afstudeeropdracht Modelbibliotheek

Stagiare/Afstudeerder Ontwikkelaar

  • Meewerkstage
  • Afstuderen

Van front-end tot back-end, je zal breed aan de slag moeten en daarmee in aanraking komen met veel verschillende technologieën en technieken :-).

Actuele vacatures

GorillaIT, masters in software development en expert op het gebied van modelleren & model driven development, groeit snel en is op zoek naar talentvolle versterking.

Vacature Business Analist

Als Business Analist bij GorillaIT ben je niet alleen “de brug tussen business en IT”, maar ben je ook in staat om zelf een groot deel van de IT-oplossing te leveren.

Met de door ons zelf ontwikkelde ontwikkelstraat kunnen wij automatisch modellen omzetten in werkende oplossingen. De output van jouw business-analyses wordt daarmee niet alleen gebruikt als documentatie voor programmeurs, maar is integraal onderdeel van de totstandkoming van onze oplossingen.

Vacature Ontwikkelaar

Als ontwikkelaar bij GorillaIT programmeer je niet alleen de tofste applicaties voor de toonaangevende organisaties van Nederland. Je programmeert namelijk ook applicaties die zélf programma’s kunnen schrijven! Daardoor stel jij analisten in staat om, zonder technische kennis, toch volledig mee te ontwikkelen in een project. Hoe cool is dat?

Van front-end tot back-end, je zal breed aan de slag moeten en daarmee in aanraking komen met veel verschillende technologieën en technieken :-).

Onze waarden

“Everyday proud to be Masters in software development.”

– Team GorillaIT

Wij zijn een eigenzinnig IT-bedrijf met eigenwijze oplossingen. Gepassioneerde vakspecialisten streven elke dag naar verbetering van het applicatieontwikkelproces. We zijn enorm trots dat onze visie op applicatieontwikkeling elke dag leidt tot grote tevredenheid bij onze klanten, collega’s en partners.

We zijn een team van elkaar respecterende professionals. Ambitieus en gedreven door technologie. Innovatief en altijd op zoek naar de grenzen van de technische (on)mogelijkheden. Trots op onze prestaties. Deze zijn belangrijker voor ons dan geld. We doen geen concessies aan kwaliteit. We inspireren maar laten ons ook inspireren. We zijn geen gesloten community maar zijn open minded en volgen de technologische ontwikkelingen wereldwijd. Hierdoor blijven we altijd scherp.

Onze cultuur

We zijn trots op het bedrijf en waar GorillaIT voor staat
Technisch, uitdagend, innovatief en nieuwsgierig

We zijn niet hiërarchisch
Iedereen is toegankelijk, lage drempel om contact te maken

We doen het samen
Spreken elkaar aan op rechten en plichten

We zijn betrokken en gepassioneerd over ons vak
De sfeer is vriendelijk er wordt gelachen en gewerkt met plezier

We hebben vertrouwen in elkaar
Zowel op persoonlijk vlak als op professioneel gebied

We zijn efficiënt
Oordelen en denken snel en komen daarna direct in actie

We blinken uit in communicatie
Direct, duidelijk, efficiënt en effectief

Van fouten leren we
Fouten maken kan en mag zonder vervelende consequenties