Business Analist bij GorillaIT

Als Business Analist bij GorillaIT ben je niet alleen “de brug tussen business en IT”, maar ben je ook in staat om zelf een groot deel van de IT-oplossing te leveren.

Met de door ons zelf ontwikkelde ontwikkelstraat kunnen wij automatisch modellen omzetten in werkende oplossingen. De output van jouw business-analyses wordt daarmee niet alleen gebruikt als documentatie voor programmeurs, maar is integraal onderdeel van de totstandkoming van onze oplossingen.

Met jouw analytisch vermogen kunnen we software realiseren waar de klant écht iets aan heeft.

Vacature Business Analist bij GorillaIT

Jouw werkzaamheden als business analist:

Als Business Analist vertaal je de wensen en eisen van de klant naar heldere business requirements. Je legt de requirements vast in verschillende type modellen die verschillende aspecten beschrijven, zoals de functionaliteiten, data, architectuur, business processen en performance en integratie met externe systemen.

Je gaat in gesprek met zowel de klant en de interne ontwikkelteams, om de behoefte te inventariseren en deze uiteindelijk te vertalen naar oplossingen. 

Met behulp van onze ontwikkelstraat lever je zelf een bijdrage aan de ontwikkeling van onze oplossingen.

Je komt te werken in een energieke omgeving, met een gezellige groep mensen. Doorgaans bestaat een ontwikkelteam uit meerdere ontwikkelaars, een tester, en een analist.

Vereiste ervaring en skills

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo- opleiding in de richting van bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Business & IT. 
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een sterk analytisch vermogen. Vanzelfsprekend ben je goed in het structureren van de opgehaalde informatie. 
  • Je kan goed zelfstandig werken en je toont initiatief. 
  • Je hebt passie voor je werk en voor onze methodes;

Word jij enthousiast bij het lezen van dit profiel en wil jij werken in een omgeving waar business analyse centraal staat? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bel Theo Schrammeijer op 088 – 80 40 400. Natuurlijk kun je ook direct mailen of neem contact op via ons contactformulier.

Over GorillaIT

Wij van GorillaIT zijn experts in het snel ontwikkelen van passende applicaties. We doen dat voor de grote toonaangevende organisaties van Nederland, zoals ABN AMRO, ANWB, de Belastingdienst, ESA, KLM en nog vele anderen.