Door onze modelgedreven aanpak transformeren wij uw kennis automatisch om in werkende IT-oplossingen.

Wij vinden dat uw organisatie zich moet herkennen in de IT oplossing en de kennis over uw organisatie leidend moet zijn bij de ontwikkeling.

GorillaIT heeft daarom een ijzersterke aanpak ontwikkeld: op basis van modelleren & modelgedreven software ontwikkeling wordt kennis automatisch omgezet in perfect passende IT-oplossingen.

Onze modelgedreven aanpak

1. Modelleren van uw organisatie

Een ICT oplossing werkt in de praktijk pas echt goed als het aansluit bij de verwachtingen, behoeften, processen, bedrijfsvoering, omgevingsfactoren én strategie.

Een grondige analyse naar deze aspecten vinden wij daarom essentieel. Al onze analyses worden formeel gemodelleerd in standaard technieken. Deze modellen zijn daarna automatisch te transformeren in werkende IT-oplossingen.

Uw modellen zijn dus niet alleen te gebruiken als naslagwerk, maar zijn tevens integraal onderdeel van uw IT-oplossingen.

2. Het genereren van uw software

Model gedreven software ontwikkeling is een methode waarbij modellen automatisch omgezet worden in werkende oplossingen.

Dit zorgt voor een enorme verhoging van de productiviteit, tot wel een factor 10 ten opzichte van traditionele softwareontwikkeling. Daarnaast wordt Karooda continue aangepast om te voldoen aan de laatste best-practices, want kwaliteit staat bij ons op 1.

Karooda, ons low-code platform genereert code in standaard technologieën. Op deze genieten al onze klanten de voordelen van low-code platformen, maar zijn ze vrij van de nadelen zoals vendor lock-in.

3. Aanvullen met software ontwikkeling

Karooda neemt ons veel taken uit handen met een snelheid en kwaliteit die door mensenhanden niet is te evenaren.

Toch kan Karooda niet alles overnemen. In sommige gevallen zijn er klant-specifieke zaken die (nog) niet door Karooda gegenereerd kunnen worden.

De gegenereerde applicatie kan daarom worden uitgebreid door inbreng van mensen.

Wij geloven in het gebruik van standaardtechnieken en daarom zijn al onze oplossingen vrij van leveranciersgebonden technologieën.

De voordelen van onze aanpak

Geen kloof tussen IT & business.
Direct valideerbaar.

De input van het project zijn modellen die door iedereen te begrijpen zijn. Daar door kan elke stakeholder exact volgen & bijsturen wat er binnen het project gebeurt.

Door onmiddellijk werkende oplossingen te kunnen genereren is er geen sprake van dat je pas na lange tijd iets van het eindproduct ziet. Gebruikers worden op die manier veel meer betrokken bij het project.

Collectieve kennis. Toegankelijk. Begrijpelijk.

Door de modellen goed met elkaar te vergelijken en de definities en instructies te harmoniseren wordt samenwerken voor iedereen een stuk makkelijker, transparanter en betrouwbaarder.

Transparant proces.
Minder risico, meer kwaliteit.

Het ontwikkelproces wordt transparanter. Er is geen sprake meer van een ‘black box’ waardoor je pas na lange tijd iets van het eindproduct ziet. 

Door direct werkende oplossingen te kunnen leveren kan direct worden aangetoond dat de oplossing exact aansluit bij de gewenste functionaliteiten.

Geen vendor lock-in. Wereldstandaarden. Best practices.

Karooda genereert code in standaard technieken, zoals .Net, SQL Server, Javascript en HTML5. Gecontroleerd op gebruik van alle best-practices encode-standaarden.

Tijdens bouw, uitrol én executie geen enkele afhankelijkheden van leveranciersgebonden technieken.

Verkort Time-to-market. Vergroot innovatiekracht.

Het Karooda-platform maakt het ontwikkelen van applicaties tot tien keer sneller ten opzichte van traditionele software ontwikkeling.

Door agile en continuous delivery ondersteuning in het platform kan de applicatie met één klik gepubliceerd worden in de cloud of op uw eigen servers.


Ervaar onze aanpak zelf!

Wij nodigen u uit om onze aanpak zelf te ervaren in een eerste kennissessie.

Stap voor stap laten we zien hoe een applicatie tot stand komt. Van het eerste model van uw wensen, het genereren van de software, tot en met het testen van de applicatie.

  • De kennissessie is kosteloos.
  • Het beste resultaat wordt behaald als we tijdens de sessie úw specifieke casus kunnen bespreken.
  • Neem uw eigen experts mee, zoals architecten, programmeurs, (database)-modelleurs en analisten, zodat we direct alle onderwerpen kunnen behandelen.

Na deze sessie krijgt u een poster met alle gemaakte modellen mee.