Wij bieden snel uitstekende maatwerk software, zonder fouten!

De inzet van ons low-code platform Karooda maakt ons uniek. Het gebruik ervan is naast fact based modeling en het hanteren van agile methoden de kern van onze werkwijze. Die maakt dat onze klanten wendbaarder zijn. Informatiesystemen zijn immers van grote invloed op de kwaliteit en de snelheid van innoveren. Dit in combinatie met ons high performance team maakt snelle ontwikkeling van goede software mogelijk.

Masters in software development

Ons High Performance Team bestaat uit…

 

Architecten

Die de principes en uitgangspunten van de organisatie bewaken.

 

Analisten

Die elke omgeving en situatie inzichtelijk en begrijpelijk maken.

 

Ons low-code platform Karooda

Die razendsnel programmatuur genereert.

 

Developers

Die nieuwe applicaties met de reeds aanwezige applicaties laten interacteren.

 

Designers

Die de look-and-feel en de usability van een applicatie op hoog niveau brengen.

 

Kortom...

Alle competenties bij elkaar om de meest gewaagde IT uitdagingen het hoofd te bieden.

Unieke werkwijze met ons low-code platform Karooda

1. Agile ontwikkelmethode

Wij werken op basis van agile/scrum: Korte sprints met veel inhoud. Onze aanpak begint met een business analyse. Vervolgens wordt door middel van fact based modeling een model opgesteld in nauwe samenwerking met de Product Owner. Dit model is de basis voor het genereren van software. Tenslotte wordt, voor zover nog nodig naast de gegenereerde software, maatwerk/custom code gemaakt. De applicatie wordt getest, waarbij doorlooptijd zeer kort is doordat ontwerp of programmeerfouten in het gegenereerde (en overgrote) deel niet aangetroffen worden.

Ons razendsnelle low-code platform Karooda maakt dat elke modelwijziging onmiddellijk tot een aangepaste applicatie leidt.
Lees meer over wijzigingsbeheer.

Onze aanpak is bewezen inpasbaar in elke ontwikkelstraat of –aanpak.

2. Fact based modeling; de basis

Het datamodel is de basis voor alle systeemontwikkeling. Het is een afbeelding van het totale bedrijfsproces. In een beperkt aantal sessies worden de functionele eisen samen met de Product Owner omgezet in een begrijpelijk datamodel. Geen jargon, maar gestructureerde, duidelijke Nederlandse of Engelse taal. Elke toekomstige wijziging gaat terug naar die basis: eerst het model aanpassen, dan Karooda nieuwe software laten genereren. Door deze werkwijze lopen model en software nooit uit elkaar.

3. Ons low-code platform Karooda

Karooda genereert automatisch een volledig werkend systeem vanuit het opgestelde model. Dat gebeurt meestal in een aantal iteraties, waarbij door de Product Owner steeds geverifieerd wordt wat het effect van de laatste aanpassing of uitbreiding van het model is. Het aantal iteraties is ongelimiteerd omdat genereren minutenwerk is.

OTAP - Ontwikkelen, Testen, Acceptatie, Productie

Diensten portfolio

Ontwikkeling van systemen (grotendeels gegenereerd)

  • Analyseren en modelleren: Fact based modeling als harde basis voor systeemontwikkeling.
  • Assessment en in gebruik nemen van modellen voor software generatie.
  • Ontwikkeling van systemen (grotendeels gegenereerd):
    • Complete applicaties.
    • Klant specifieke aanvullingen op business systemen.
    • Rationalisatie applicatielandschap.

Training

GorillaIT biedt een training Fact based modelling aan op drie niveaus (introductie, advanced en master).  Hiermee stellen wij Product owners, business analisten en software ontwikkelaars in staat om zelf modellen te maken waarmee Karooda software genereert.

Proof of Concept (PoC) in een week

In drie interactieve sessies worden concrete business voorbeelden ingevoerd in een groeiend model. Dit model is de instructie voor ons low-code platform Karooda. Gedurende de sessies ziet u software op maat voor uw business ontstaan zodanig dat u na een week een PoC heeft waarmee u verder kunt ontwikkelen (zelf of met hulp van GorillaIT).

Low-code platform Karooda

Karooda kan worden ingezet als onderdeel van systeem ontwikkel trajecten van GorillaIT, maar ook als platform om zelf software te genereren. Uiteraard is het hiervoor nodig dat de mensen die Karooda gaan gebruiken worden getraind. Informeer hiernaar en naar onze licentiestructuur die geldt voor het gebruik van Karooda.