Relaties over GorillaIT

“GorillaIT maakte in zeer korte tijd een nieuwe site, een nieuw klantportal en een ondersteunende backoffice voor de medewerkers.”

 

“GorillaIT’s maatwerk bood voor ons de oplossing. Eindelijk al onze unieke werkmethoden in één pakket samengebracht!”

Masters in software development

Wat zeggen onze partners?

PNA

PNA biedt diensten, producten en opleidingen voor het oplossen van kennisintensieve uitdagingen in de bedrijfsvoering, zoals het correct kunnen toepassen van wet- en regelgeving of het probleemloos kunnen lanceren van een product of dienstverlening waarbij u in staat wordt gesteld om loepzuivere en betrouwbare beslissingen te nemen.

Dat doet PNA aan de hand van haar core business: Een aanpak met tooling voor het analyseren, structureren en borgen van kennis. Dusdanig dat uw doelen First Time Right kunnen worden gerealiseerd, zodat u er op elk gewenst moment met iedereen over kunt communiceren. Transparant, controleerbaar en herbruikbaar. Alle door PNA geleverde diensten vinden plaats op basis van het protocol cogNIAM®, onderbouwd met de open standaarden op het vlak van data, semantiek, business rules en processen van OMG (Object Management Group). PNA legt een solide basis voor een wendbare bedrijfsvoering waardoor u meer tijd overhoudt voor innovatie en ondernemerschap!

In de samenwerking tussen PNA en GorillaIT wordt die solide basis gecompleteerd door de IT aanpak van GorillaIT. De kennis (wetgeving, regels, voorwaarden, normen etc.), die in de door PNA vervaardigde modellen en structuren is vastgelegd, wordt door GorillaIT gebruikt als input .voor Karooda, ons low-code platform.

Daarmee zorgen we voor het foutloos produceren van werkende applicaties die de gemodelleerde kennis benaderbaar maakt. Zij zorgen voor meer snelheid van werken volgens een wendbaar proces. GorillaIT heeft met Karooda een antwoord op de meest kritische eisen ten aanzien van gebruikersinterfaces en Middleware cq. Web Services en komt met haar oplossing tegemoet aan courante markt- en technologiestandaarden. Zo zorgen PNA en GorillaIT samen voor verbetering van de effectiviteit en de efficiency van het bedrijfsproces.

PNA, knowledge partner
PNA Knowledge partner

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De oprichters van GorillaIT hebben hun werkwijze ontwikkeld vanuit het gedachtegoed dat ze hebben opgepikt vanuit de toenmalige Master of Information Systems Development van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. We zijn daar bij de HAN apetrots op, en we prijzen ons gelukkig dat we nog steeds met hen samenwerken. Het op basis van informatiemodellen genereren van informatiesystemen is een uiterst krachtige, efficiënte en kwaliteit georienteerde aanpak. Deze biedt grote meerwaarde voor de gebruikers en beheerders. Gewenste veranderingen of uitbreidingen kunnen supersnel worden gerealiseerd. GorillaIT heeft zijn eigen, low-code platform ontwikkeld die zich kan meten met die van de grote spelers in de industrie. Ze nemen Model Based Development zeer serieus en weten dat uitstekend in te zetten in complexe projecten. Dat dwingt respect af. Gecombineerd met een grote gedrevenheid en een passie voor kwaliteit zetten de mensen van GorillaIT daarmee echt iets speciaals neer. Samen met het lectoraat Model-Based Information Systems werkt GorillaIT aan de ontwikkeling van nieuwe, veelbelovende toepassingen op het gebied van genetwerkte, coöperatieve informatiesystemen; een gebied dat sterk in beweging is. De toekomst lonkt, en we zijn nog maar pas begonnen!

Stijn Hoppenbrouwers HAN
Dr. Stijn Hoppenbrouwers Lector Model-Based Information Systems, Kenniscentrum Techniek & Samenleving Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

PRODIS

Prodis levert een online platform voor grote organisaties die hun medewerkers ondersteunen bij het kiezen en boeken van de juiste training of opleiding van alle aanbieders in Nederland; Education management as a service. Onze dienstverlening staat of valt met een uitstekend functionerend online platform die GorillaIT realiseerde en onderhoudt.

Online platform maakt kennis- en competentieontwikkeling van medewerkers toegankelijk.

Prodis
PRODIS Education management as a service

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Rijksoverheid

Door een ministerie is GorillaIT geselecteerd om een tweetal applicaties opnieuw te ontwikkelen op basis van bestaande ontwerpdocumentatie. Die is gebruikt als basis voor modeling. Karooda, ons low-code platform, genereerde de applicatie, database en autorisaties. In volgende projecten kan ook workflow, indien van toepassing, gegenereerd worden.

Doelen die met de renovatie zijn gerealiseerd:

  • Verbetering van de onderhoudbaarheid.
  • Een stabiele basis voor systeemwijzigingen (in de vorm van de modellen).
  • Adequaat gereedschap (het low-code platform Karooda) voor non-IT engineers voor wijzigingen en onderhoud.
  • Efficiënte werkwijze: weinig tot geen fouten en korte doorlooptijd.

Rijksoverheid
Rijksoverheid Ministerie

ANWB Reizen

ANWB Reizen is de Travel divisie van ANWB en behoort tot de top 5 touroperators van Nederland. Veel Nederlanders gaan met een van de labels op vakantie: pharosreizen.nl, FOX verre reizen, PINHigh golfvakanties, SNP Natuurvakanties en ANWB ledenreizen. ANWB Reizen gebruikt de meest moderne informatiesystemen. GorillaIT is een relevante ‘trusted partner’ voor het ontwikkelen en onderhouden van deze systemen. Architecten van GorillaIT zorgen voor een up-to-date architectuur, die zorgt dat de multi channel approach van de verschillende labels afzonderlijk en in samenhang mogelijk is. Die applicatie architectuur zorgt voor intuïtieve en snelle applicaties waar iedere vakantieganger met plezier zoekt en boekt. Developers van GorillaIT hebben diverse van de door ANWB Reizen met succes gebruikte (web)applicaties ontwikkeld. Tot op heden gebeurde alles binnen de afgesproken tijd en budget. Iets waar ANWB Reizen en GorillaIT gelukkig mee zijn.

PharosFOX vakantiesPinHighSNP natuurreizenANWB
ANWB Reizen Pharos, Fox, Pin High, SNP en ANWB

Trans Link Systems

Voor Trans Link Systems is een prototype gemaakt van een mobiele applicatie die door reizigers gebruikt kan worden voor het claimen van restitutie van reiskosten als ze verzuimd hebben uit te checken. De vraag was een clickable design; men kreeg een op hoofdzaken werkende mobiele applicatie (prototype). Naast onze professionele inzet als usual was extra aandacht nodig vanwege het belang van security, snelheid en mobiele devices. Resultaat: een tevreden klant.

Trans Link Systems
Trans Link Systems Uitcheck gemist

Financiële Instelling

GorillaIT leverde op senior niveau modelleer expertise voor het realiseren van een pensioensysteem. In korte tijd kon de eerste versie van de applicatie live. Dit was de start van een langdurige samenwerking om het pensioensysteem steeds verder uit te bouwen.

Financiele Instelling
Financiële Instelling Pensioensysteem

Eqili

Voor onze opdrachtgever hebben wij de “killer” applicatie in de financiële wereld ontwikkeld. Het doel van deze applicatie is dat de organisatie die deze gebruikt, aantoonbaar compliant is. De complexe materie is in modellen vastgelegd (fact based modeling) door PNA, de kennispartner van GorillaIT. Vervolgens heeft het High Performance Team in korte sprints de applicatie gecompleteerd waarmee het 100% voldeed aan de specificaties van de opdrachtgever. Tussen het verkrijgen van de opdracht en de live gang zat exact drie (3) maanden wat vooraf door niemand anders dan ons eigen team geloofd werd.

Eqili Finance
Eqili Finance

De Taaltrainer

De Taaltrainer is een taalbureau met de beste taaltrainers van Nederland werkend samen onder één vlag. Voor De Taaltrainer maakte GorillaIT een compleet pakket om al haar processen omtrent aanvraagafhandeling tot en met facturatie te ondersteunen.

Ik kan mijn klanten veel professioneler van dienst zijn. Alle informatie over de aanvragen, offertes, opdrachten en facturen zijn op één plek verzameld. Mijn medewerkers kunnen direct alle informatie vinden en direct de klant te woord staan. We besparen enorm veel tijd: geen tijdverlies meer aan overdracht, geen onduidelijkheden waar informatie opgeslagen is.

Miranda Bensing De Taaltrainer
Miranda Bensing Eigenaar en oprichter, De Taaltrainer

Hogeschool Novi

Hogeschool NOVI is dé opleider voor professionals op het gebied van ICT en Bedrijfskunde. GorillaIT maakte een compleet en geïntegreerd opleidingspakket. Een ondersteuning voor de gehele bedrijfsvoering. Volledig op maat. Van CRM, student en docentportalen, werkstukken uploaden en cijferregistratie, tot registreren van aanvragen en koppelingen met de boekhouding.

Alles wat we nodig hebben op één plek! Binnen enkele muiskliks kan ik elke vraag beantwoorden, of het nu gaat over roosterinformatie of financiële vragen. Het haalt ontzettend veel werk uit handen. Een ondersteuning voor de gehele bedrijfsvoering. Volledig op maat. Van CRM, student en docentportalen, werkstukken uploaden en cijferregistratie, tot registreren van aanvragen en koppelingen met de boekhouding. Rekening houdend met vereisten als gevolg van de status van geaccrediteerde Hogeschool.

Kees Louwman Hogeschool Novi
Kees Louwman Directie, Hogeschool Novi

Regeltante

Regeltante is een marktplaats voor particulieren, ZZP’ers en bedrijven (MKB). Tegenwoordig ook voor zorgverleners die werken voor mensen die zich tot gemeenten wenden vanwege WMO bijvoorbeeld. Gebruikers kunnen daar hulpvragen plaatsen en diensten aanbieden. Regeltante wilt lokaal mensen en bedrijven met elkaar verbinden, zodat zij goede hulp, klanten of werk vinden in hun buurt. Dat is goed mogelijk door het gebruik van de geografische kaart, een slimme toepassing van IT. GorillaIT verving haar oude platform door het maken van een nieuwe website, een klantportal en backoffice. Dagelijks vinden duizenden hun weg op het platform.

Mijn oude platform was niet meer van deze tijd, kon het aantal bezoekers niet meer aan en noodzakelijke wijzingen doorvoeren duurde steeds veel te lang. De oude leverancier kon de gewenste veranderingen niet meer aan: die vond het te ingewikkeld worden en kon het tempo niet meer aan. GorillaIT maakte in zeer korte tijd een nieuwe site, een nieuw klantportal en een ondersteunende backoffice voor de medewerkers. Zodra ik een wijziging wil ben ik er zeker van dat GorillaIT dit heel snel doorgevoerd heeft.

Linda Woudstra Regeltante
Linda WoudstraOprichter, De Regeltante

AVB Vertalingen

AVB Vertalingen is een vertaalbureau dat diensten als vertalen, tolken correctie, redactie en copywriting aanbiedt. GorillaIT maakte een compleet pakket om al haar processen omtrent vertalingen te ondersteunen. Een krachtige backoffice voor de medewerkers en een portal voor de klanten. Daarnaast zijn er koppelingen gerealiseerd met softwarepakketten waarmee documenten automatisch vertaald kunnen worden.

We hebben verschillende standaardsoftwarepakketten geprobeerd. Elk van die pakketten werkte niet lekker. GorillaIT’s maatwerk bood een oplossing. Eindelijk al onze unieke werkmethoden in één pakket samengebracht! En de specialistische vertaalsoftwarepakketten die wij gebruiken zijn naadloos gekoppeld, nooit meer dubbele invoeren en inconsistente data. Dat leidt tot grote tijdswinst en reductie in fouten.

Joel Sigling AVB
Joel SiglingDirecteur, AVB

KEMA

KEMA heeft een systeem ontwikkeld waarmee nood-stroom-masten neer gezet kunnen worden. Dit systeem, dat gebaseerd is op een half-fabricaat systeem, maakt het mogelijk om snel, een stroom-lijn aan te leggen, ook in moeilijke terreinen. GorillaIT maakte een systeem waarmee het mogelijk is om, boven op een GIS-Kaart, een stroomtraject te ontwerpen. Het systeem maakte gebruik van allerlei algoritmen, waarbij berekeningen werden uitgevoerd voor het controleren van wind-belasting, ijs-belasting, regen-belasting, minimale afstand grond mbt doorhang van stroomdraden, hoekbelastingen en nog veel meer. Het systeem ondersteunt vele verschillende noodmastsystemen; elk onderdeel van een noodmast had weer andere parameters. Door simpel te klikken en te slepen wordt realtime het traject doorgerekend en de benodigde onderdelen voor het traject werden berekent. Zie documentatie (Engels).

KEMA
KEMA Test software

Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer beheert bossen in Nederland. Voor hen is het belangrijk te weten hoeveel kubieke meters hout er zich in een perceel bevindt. Voor het berekenen van het aantal kubieke meters hout zijn verschillende meetmethoden ontwikkeld; afhankelijk van of het kort of langhout, liggend of staand hout is, cilindrisch of conisch van vorm is. Daarnaast is het ondoenlijk om alle bomen in een perceel na te meten. Daarvoor zijn steekproefmethoden ontwikkeld, zodat slechts een deel van de bomen gemeten dient te worden. Het meten van de bomen gaat niet met de hand, maar wordt gedaan m.b.v. een zogenaamde boomklem; een digitaal meetapparaat waarmee de diameter van een boom gemeten kan worden. GorillaIT ontwikkelde een databasesysteem waarmee eenvoudig het aantal kubieke meters hout van een perceel te achterhalen is. Alle meetmethoden en steekproefberekeningen werden ondersteund. Boomklemmen van verschillende fabrikanten konden worden uitgelezen. Verschillende rapportages werden geïmplementeerd, zodat per perceel inzichtelijk gemaakt werd hoeveel kub er precies in het perceel stond.

Staatsbosbeheer
Staatsbosbeheer Steekproefmethode

Akzo Nobel

Akzo Nobel produceert wereldwijd verschillende soorten verf en chemicaliën.
Verschillende fabrieken waarin de productie plaatsvind worden steeds onderhouden en vernieuwd door de unit Technology en Engineering. Daarvoor heeft GorillaIT één van de kennissystemen vernieuwd waarmee de specificatie informatie over het onderhoud en de gebruikte onderdelen gedeeld kan worden tussen alle betrokken partijen.

Akzo Nobel
Akzo Nobel Vernieuwing kennissysteem

Grant Thornton

Relaties zijn vanwege de unieke wijze van werken van GorillaIT en de te behalen resultaten (snelheid en kwaliteit) in contact gebracht met GorillaIT.

Grant Thornton
Grant Thornton Relaties

Geïnteresseerd?

Graag kijken wij samen met u naar een of meer processen uit uw organisatie. Ter plekke modelleren wij dat samen met een of meer medewerkers van de organisatie en ter plekke is er een werkende basisapplicatie. Op basis daarvan spreken we af welk advies of welk voorstel u wilt.

Wendbare organisaties door

model based software generation