Proof of Concept (PoC) in één week

Soms wil je eerst een PoC hebben voordat je start met een groot software ontwikkel traject. GorillaIT heeft met de inzet van ons low-code platform Karooda de mogelijkheid om samen met u in één week een PoC te genereren.

Masters in software development

PoC in één week

Velen zullen zich herkennen in de situatie dat een goed businessidee vaak niet snel gerealiseerd kan worden door bijvoorbeeld andere prioriteiten bij de IT-afdeling. Deze afhankelijkheid is niet meer nodig. GorillaIT heeft een innovatief low-code platform ontwikkeld, Karooda, waarmee de business in-control is. Karooda biedt de mogelijkheid om, zonder programmeerkennis, software te genereren. Uitgangspunten zijn concrete voorbeelden van de business, die door middel van taalanalyse omgezet worden naar een model.

Om kennis te maken met onze aanpak en Karooda biedt GorillaIT het “PoC  in één week” concept aan.

De werkwijze is als volgt: u, als business owner/representative, bent goed in staat om concrete voorbeelden uit uw business aan te leveren. In drie interactieve sessie worden deze voorbeelden samen met een GorillaIT analist ingevoerd in een groeiend model. Dit model is de input voor Karooda, die werkende broncode oplevert. U ziet in deze drie sessies een software product op maat voor uw business ontstaan. Deze incrementele ontwikkelmanier past heel goed in een agile ontwikkel proces, waar ruimte is voor voortschrijdend inzicht.

Na de realisatie van de PoC, in dit geval dus al na één week, is het aan de business om te besluiten hoe hier verder mee wordt gewerkt. Uiteraard kan GorillaIT ook de omzetting van de POC naar een werkende applicatie realiseren en, indien gewenst, deze voor u beheren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw IT-afdeling capaciteit kan vrijmaken voor realisatie en/of beheer van de applicatie.

 

Geïnteresseerd?

  • Heeft u behoefte aan een snelle time to market IT-ondersteuning?
  • Wilt u snel helder hebben hoe IT uw business kan ondersteunen?
  • Wilt u concreet praten met uw IT afdeling over uw business wensen?

Dan is een PoC in één week iets voor u. Bel met 088 - 8040 400 of mail om de mogelijkheden te bespreken.

Business in the lead

PoC in één week!